​Kedel- & Brænder Styringer

Industriservice
​& -montage

Landsdækkende
​døgnservice

Professionelle &

certificerede teknikere

PLC-styring til automatik på brændere og kedelanlæg

​Har du brug for PLC-styring til automatik på brændere og kedelanlæg? Hos LS EnergiTeknik A/S har vi mere end 30 års erfaring med opbygning af kedel- og brænderstyringer i industrien med videre. Vi betjener hele landet fra vores hovedkontor på Fyn samt fra flere lokationer på Sjælland.

Skræddersyer PLC-styring med udgangspunkt i dine behov

Vi leverer ikke blot tilpassede standardpakkeløsninger, men skræddersyer opgaven med udgangspunkt i kundens situation. Det gælder både de umiddelbare ønsker og de uafklarede behov.

Vi medbringer altid en teknisk forståelse af anlæggene gennem vores mangeårige erfaring. Vi insisterer altid på at lære vores kunder bedre at kende gennem direkte brugerdialog og besigtigelse af anlæg, således det endelige resultat altid vil leve op til kundernes behov.

Vi benytter kun faglærte teknikere og anerkendte kvalitetsprodukter, ligesom vi sørger for, at produkterne lever op til gældende lovkrav.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Energioptimerende styringer
  • ​Styringer til 72 timers overvågning
  • ​Ombygning af eksisterende styringer
  • ​Varetagelse af sikkerhedsfunktionerne
  • ​Speciale i styringer til procesdampanlæg
  • ​Tilpasning til kundernes behov - inden for nyeste standarder

Kontakt os gerne i dag for at få en uforpligtende snak

Du er meget velkommen til at høre mere om vores løsninger og kompetencer inden for blandt andet kedel- og brænderstyringer. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende gennemgang af kedelanlægget, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende forslag. Vi har naturligvis døgnvagt.

Du kan ringe på telefon 64 76 15 98 (døgnservice) for at få en snak. Du kan også skrive til os på e-mail info@ls-energiteknik.dk.​

Dampkedel Styring

​Fødevand/kondensat system

​Vekslere for røggas fra glasovne til fjernvarme

Landsdækkende service - døgnet rundt!

Med vores erfarne gas- og dampteknikere centralt på Sjælland og Fyn dækker vi hele Danmark, og rykker ud døgnet rundt med service. ​Derudover tilbyder vi skræddersyet styringer med vores specialiseret programmør.

LS Energiteknik er eksperter inden for bl.a.​

Kedler, rør og kabler mv.​

Brændere og dampanlæg​

Styretavler og optimeringer​

Eltavler og reparationer​

Om LS EnergiTeknik A/S

Vi tilpasser ikke standard pakkeløsninger, men skræddersyer arbejdet med udgangspunkt i kundens situation – både de umiddelbare ønsker og de uafdækkede behov.​ Vi tilbyder hurtig vagtudrykning fra hovedkontoret på Fyn og afdelinger på Sjælland.

​Kontaktoplysninger

Telegrafvej 1 - DK-2750 Ballerup

​Døgnservice: 64 76 15 98

CVR: 55112819