Damp-, varmekedler og Brændere

Industriservice
​& -montage

Landsdækkende
​døgnservice

Professionelle &

certificerede teknikere

Dampkedler, varmekedler, gasbrændere og oliebrændere

Skal du have udført en opgave med dampkedler og varmekedler eller med gasbrændere og oliebrændere? Hos LS EnergiTeknik A/S projekterer, installerer og servicerer vi alle former for dampkedler og varmekedler samt gasbrændere og oliebrændere til kedelanlæg. Vi betjener hele landet fra hovedkontoret på Fyn og fra flere lokationer centralt på Sjælland.

Læs mere om os i dette brev fra Tech Media

Stor ekspertise med alle typer dampkedler og varmekedler i industri og på varmeværker

Vi har bred erfaring og stor ekspertise med at projektere, installere, opstarte, indregulere og servicere alle typer af gasbrændere og oliebrændere til kedelanlæg, hvor effekten typisk er over 135 kWh, inkl. dampkedler og varmekedler.

Vi har ekspertise inden for brancher såsom: 

  • Dampvaskerier
  • ​Biogasbrændere
  • ​Medicinalindustrien
  • ​Forbrændingsanlæg
  • ​Levnedsmiddelindustrien
  • Industriel produktion
  • Fjernvarmeanlæg med olie- og gasbrænder
  • Kedelbrænderanlæg
  • ​Bryggerier
  • ​Papirfabrikker​

Vi arbejder med alt fra opstart, indkøring, reparation og servicering af mange typer kedelbrænderanlæg for industri og varmeværker, i både Danmark og resten af verden, fra Mexico i vest, til Macau i Øst.

Vi er Dreizler-servicepartner, således vi forhandler og servicerer brændere og reservedele fra Dreizler. Samtidig er vi ISO 9001:2015-certificeret til servicering af dampanlæg og kvalitetssikret til servicering af gas- og oliebrændere. Alle vores teknikere er både faglærte og specialiseret i deres arbejde.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om vores kompetencer inden for kedler samt gas- og oliebrændere. Vi tilbyder gerne et møde og uforpligtende gennemgang af dit anlæg, og du kan ringe døgnet rundt ved nedbrud.

Du kan ringe på telefon 64 76 15 98 (døgnservice) for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail info@ls-energiteknik.dk.​

Landsdækkende service - døgnet rundt!

Med vores erfarne gas- og dampteknikere centralt på Sjælland og Fyn dækker vi hele Danmark, og rykker ud døgnet rundt med service. ​Derudover tilbyder vi skræddersyet styringer med vores specialiseret programmør.

LS Energiteknik er eksperter inden for bl.a.​

Kedler, rør og kabler mv.​

Brændere og dampanlæg​

Styretavler og optimeringer​

Eltavler og reparationer​

Om LS EnergiTeknik A/S

Vi tilpasser ikke standard pakkeløsninger, men skræddersyer arbejdet med udgangspunkt i kundens situation – både de umiddelbare ønsker og de uafdækkede behov.​ Vi tilbyder hurtig vagtudrykning fra hovedkontoret på Fyn og afdelinger på Sjælland.

​Kontaktoplysninger

Telegrafvej 1 - DK-2750 Ballerup

​Døgnservice: 64 76 15 98

CVR: 55112819