Industriservice
​& -montage

Landsdækkende
​døgnservice

Professionelle &

certificerede teknikere

Fjernvarmeanlæg og energianlæg i industrien

Hos LS EnergiTeknik A/S har vi speciale i alle former for installation, automatik og service i forbindelse med fjernvarmeanlæg og energianlæg, herunder dampkedler samt olie- og gasbrændere i industrien. Derudover tilbyder vi specialtilrettet PLC-styring. Vi betjener hele landet fra Fyn, hvor vi har hovedkontor, og fra flere forskellige lokationer på Sjælland.

Skræddersyede løsninger inden for fjernvarme- og energianlæg

Vi blev grundlagt i 2002 som en installations- og servicevirksomhed med speciale i alle former for installation og service af fjernvarme, dampkedler samt olie- og gasbrændere. Sikkerhed er en af vores kernekompetencer.

​Vores erfarne gas- og dampteknikere dækker hele Danmark og rykker ud døgnet rundt, når der er behov for akut service af blandt andet damp- og gasanlæg. Derudover vedligeholder de kedeller, som typisk skal tilses hver 72. time og serviceres 1-2 gange årligt. 

Kontakt os for at få en snak om evt. ny installation, reparation eller service

Vi er altid klar til at tage en snak om, hvad vi tilbyder inden for fjernvarme- og energianlæg, og vi er altid klar til at rykke ud ved akutte behov. Vi kommer også gerne ud til en uforpligtende gennemgang af jeres anlæg.

Du kan ringe på telefon 64 76 15 98 (døgnservice). Du kan også skrive til os på e-mail info@ls-energiteknik.dk. Ved e-mail svarer vi tilbage inden for tre hverdage.

Landsdækkende service - døgnet rundt!

Med vores erfarne gas- og dampteknikere centralt på Sjælland og Fyn dækker vi hele Danmark, og rykker ud døgnet rundt med service. ​Derudover tilbyder vi skræddersyet styringer med vores specialiseret programmør.

LS Energiteknik er eksperter inden for bl.a.​

Kedler, rør og kabler mv.​

Brændere og dampanlæg​

Styretavler og optimeringer​

Eltavler og reparationer​

Om LS EnergiTeknik A/S

Vi tilpasser ikke standard pakkeløsninger, men skræddersyer arbejdet med udgangspunkt i kundens situation – både de umiddelbare ønsker og de uafdækkede behov.​ Vi tilbyder hurtig vagtudrykning fra hovedkontoret på Fyn og afdelinger på Sjælland.

​Kontaktoplysninger

Telegrafvej 1 - DK-2750 Ballerup

​Døgnservice: 64 76 15 98

CVR: 55112819